Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πουλάει Σο και Πίντο ο Παναθηναϊκός – “Όχι” για Καρνέζη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να παραχωρήσει δύο από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου και μάλιστα θα βάλει και χρήματα στο ταμείο του. Ο λόγος για τους Σο και Πίντο που έφεραν προτάσεις για να φύγουν.

Ο Χαμπίπ Σο βρήκε ομάδα από τη Μέση Ανατολή η οποία προσφέρει 375.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό και οι “πράσινοι” θα την αποδεχτούν αφού έτσι κι αλλιώς δεν ήθελαν τον παίκτη.

Χρήματα θα βάλουν στα ταμεία τους και από την πώληση του Πίντο αφού και ο Πορτογάλος βρήκε ομάδα να πληρώσει τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα Βιτόλο και Τοτσέ δεν έχουν βρει ομάδα που θα καλύψει το κασέ τους και είναι πιθανό οι “πράσινοι” να αναγκαστούν να τους αποζημιώσουν για να φύγουν.

Όχι στις 600.000 της Μπέτις για Καρνέζη

Πρόταση ήρθε και για τον Ορέστη Καρνέζη αν και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη, όμως ήταν διατεθειμένοι οι άνθρωποι του συλλόγου να το συζητήσουν.

Η Μπέτις, όμως έδωσε προθεσμία δύο ημερών για να λάβει απάντηση και έτσι το θέμα δεν προχώρησε.

Πάει για πέντε μετεγγραφές ο Παναθηναϊκός

Σε περίπτωση που δεν έχει κάποια απώλεια εκτός προγράμματος, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλων πέντε παικτών.

Οι θέσεις που “πονάει” είναι του δεξιού μπακ, του αριστερού μπακ, του επιτελικού μέσου, του εξτρέμ και του σέντερ φο που θα συμπληρώνει τον Μπεργκ.

Ανακοίνωσε τον Μπεργκ ως το 2017 ο Παναθηναϊκός!

Κινείται για Σισοκό ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε