Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Premier League: Παραμονή με ανατροπή για την Έβερτον – Στην τρίτη θέση η Τσέλσι

Premier League: Παραμονή με ανατροπή για την Έβερτον – Στην τρίτη θέση η Τσέλσι
ΦΩΤΟ Reuters

Η Έβερτον έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά τελικά έκανε μία τρομερή ανατροπή από 0-2 σε 3-2 για να “σφραγίσει” την παραμονή της στην Premier League.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ήταν με δύο γκολ πίσω από το ημίχρονο, μετά από τέρματα των Ματέτα και Αγιού, αλλά ο Κιν μείωσε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ο Ριτσάρλισον πέτυχε την ισοφάριση, για να βρουν τα “ζαχαρωτά” και ένα τρίτο γκολ με τον Λέβιν στο 85′ και να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη.

Με το τρίποντο αυτό άλλωστε, η Έβερτον έφθασε τους 39 βαθμούς και εξασφάλισε τη σωτηρία της, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν.

Αντίθετα, η Μπέρνλι, έμεινε ισόβαθμη με τη Λιντς στους 35 βαθμούς στη “ζώνη” του υποβιβασμού, αφού δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της στην έδρα της Άστον Βίλα και πήρε μόνο ένα βαθμό με το τελικό 1-1.

Τέλος, η Τσέλσι, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λέστερ και βρέθηκε στο +3 από την Τότεναμ στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Μάντισον άνοιξε το σκορ στο 6′ και ο Μάρκος Αλόνσο ισοφάρισε στο τελικό σκορ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις