Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Προσοχή στον Σαβιόλα”

“Προσοχή στον Σαβιόλα”

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Άντερλεχτ κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιον Φαν Ντεν Μπρομ ο οποίος αναφέρθηκε στα δύο “πρόσωπα” των ερυθρόλευκων στο ματς με την Παρί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιον Φαν Ντεν Μπρομ στη συνέντευξη Τύπου:

Πόσο καλά γνωρίζετε τον Ολυμπιακό;
«Εμείς δύο φορές από τις αρχές Αυγούστου στείλαμε ανθρώπους για να δουν τους παίκτες του Ολυμπιακού και είδαμε ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Με την Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ήταν πολύ καλό, ωστόσο η ποιότητα της Παρί Σεν Ζερμέν την βοήθησε στο να κερδίσει το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι καλός αντίπαλος και πρέπει να αγωνιστούμε για τη νίκη. Τους είδαμε και στο τελευταίο τους παιχνίδι και σχηματίσαμε ακόμα καλύτερη άποψη. Αναφέρομαι στο ματς με τον Πανιώνιο όπου κέρδισε 2-0».

Η Μπενφίκα και η Παρί είναι καλύτερες ομάδες από τον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ;
«Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τις ομάδες πριν το τέλος της διοργάνωσης. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι ατιμωτικό το γεγονός ότι έχασε η Άντερλεχτ από την Μπενφίκα ή ο Ολυμπιακός από την Παρί. Όλοι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες. Η διοργάνωση ξεκινάει ουσιαστικά τώρα και σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε».

Με την Μπενφίκα αλλάξατε το σύστημά σας και χάσατε. Έχετε άλλο σχέδιο τώρα με τον Ολυμπιακό;
«Αναλύσαμε τον αντίπαλο και θα καταρτίσουμε κάποιο σχέδιο για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε όμως, γιατί ο Ολυμπιακός έχει γρήγορους παίκτες στην επίθεση και βάσει αυτού του σχεδίου θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Θα είστε ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας;
«Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας έχουμε το πλεονέκτημα. Τα σχέδιά μας μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του ματς. Όμως τα αρχικά μας πλανά θα αφορούν τον τρόπο που θα φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά των παικτών, ο Σάσα Κλίεσταν τόνισε πως η Άντερλεχτ θα πρέπει να παίξει πιο γρήγορα κόντρα στον Ολυμπιακό αν θέλει να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στον Σαβιόλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος μέσος:

Πόσο διαφορετικός είναι ο τωρινός Ολυμπιακός με τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίσατε τον Αύγουστο;
«Φυσικά βγάλαμε κάποια συμπεράσματα τον Αύγουστο, αλλά δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, μιας και δεν παίζαμε τότε για κάποιο έπαθλο. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, σε καλή κατάσταση, οι αμυντικοί έκαναν καλή δουλειά. Όμως εμείς παίξαμε αργά και αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα».

Ο Σαβιόλα είχε έρθει πέρσι εδώ με την Μάλαγα. Τι θυμάσαι από αυτόν τον «κοντό τύπο»;
«Τον είδα και τον Αύγουστο. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος παίκτης, του αρέσει να παίρνει την μπάλα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτόν».

“Πέταξε” για το διπλό ο Ολυμπιακός

Κομπλέ… στις Βρυξέλλες – Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό για Άντερλεχτ

Μπονγκ: Το πιο σημαντικό ματς μας κόντρα στην Άντερλεχτ

Έκανε θεραπεία ο Γιαταμπαρέ

Απ’την Πλατεία… πάει στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός

Βάις, Σαβιόλα και τώρα η Άντερλεχτ

Σέποβιτς: Θέλω να βάλω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό

Τα κρίσιμα ματς για τον Μίτσελ

Ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ψεκάστε… σκουπίστε – “Καθάρισε” την πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε