Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σαββίδης: Περήφανος για τον ΠΑΟΚ!

Η δήλωση του Σαββίδη
Η δήλωση του Σαββίδη, μια μέρα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δήλωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ το πρωί της Τετάρτης, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στη Σάλκε, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία και την άδεια Τούμπα.

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του “δικέφαλου του Βορρά”, τονίζοντας πως “… είδαμε τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη παρόλο που η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη”.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Στεναχωρήθηκα για το τελικό αποτέλεσμα αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Έδωσε μια μεγάλη μάχη και θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον προπονητή, τους παίκτες και όλο το προπονητικό επιτελείο.
 
Έχουμε ψηλά το κεφάλι γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη παρόλο που η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.
 
Είμαι πεπεισμένος – και το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά – ότι αν είχαμε παίξει σε γεμάτο γήπεδο θα δίναμε τώρα συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για τη πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Αυτή η σκληρή τιμωρία θα πρέπει να είναι καλό μάθημα για το μέλλον».

Διαβάστε ακόμα…

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ – “Χαμογέλασε” ο Ολυμπιακός

Όνειρο ήτανε! Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε