Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Super Bowl: Η Ντόνα Κέλσε αγκάλιασε τον γιο που σήκωσε το τρόπαιο και παρηγόρησε τον ηττημένο της οικογένειας

Super Bowl: Η Ντόνα Κέλσε αγκάλιασε τον γιο που σήκωσε το τρόπαιο και παρηγόρησε τον ηττημένο της οικογένειας

Το… Κελσέικο χωρίστηκε στη μέση κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl, με τον Τζέισον Κέλσι των Philadelphia Eagles να γνωρίζει την ήττα στον κορυφαίο αγώνα του NFL από τον Τράβις Κέλσι των Kansas City Chiefs. Το φινάλε του αγώνα βρήκε την μητέρα των δυο αδερφών να τους αγκαλιάζει, αλλά για διαφορετικό λόγο.

Δύο αδέρφια αγωνίστηκαν αντίπαλοι για το βαρύτιμο τρόπαιο στο NFL. Κάτι που δεν είχε ξαναγίνει σε Super Bowl. Ο Τζέισον Κέλσι των Eagles το κέρδισε το ‘18. Ο μικρός του αδερφός, Τράβις Κέλσι, των Chiefs, πανηγύρισε φέτος! Στη… μέση, η μητέρα τους.

Η Ντόνα Κέλσε ήταν ανάμεσα στους 72.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο των Cardinals, στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, παρακολούθησε την κορυφαία αναμέτρηση και είδε τον νεαρότερο γιό της, Τράβις να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σαν μητέρα, ήξερε πολύ καλά τι να κάνει. Η Ντόνα Κέλσε έριξε δάκρυα χαράς, αγκαλιάζοντας τον θριαμβευτή και στη συνέχεια έδωσε μια ακόμα πιο δυνατή αγκαλιά στον Τζέισον, θέλοντας έτσι να τον παρηγορήσει για την απώλεια του τίτλου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

“Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις σε μια περίσταση σαν κι αυτή. Το λες πολλές φορές για πλάκα, πως θέλεις να νικήσεις τον αδερφό σου στην μεγαλύτερη… σκηνή, αλλά είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Δεν μπορώ να του πω τίποτα παραπάνω, πέρα από το ότι τον αγαπώ και ότι έκανε μια τρομερή σεζόν” παραδέχθηκε ο Τζέισον Κέλσε μετά το τέλος του αγώνα, ωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνηση και τα δάκρυά του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SportsCenter (@sportscenter)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις