Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague 1, Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0: Ο Θανάσης Γκαραβέλης έβαλε stop στην ομάδα του Φέστα

Superleague 1, Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0: Ο Θανάσης Γκαραβέλης έβαλε stop στην ομάδα του Φέστα
ΦΩΤΟ intime

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία, για την 11η αγωνιστική της Superleague 1, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” σταμάτησε πάνω σε έναν εκπληκτικό Θανάση Γκαραβέλη, ο οποίος με εντυπωσιακές αποκρούσεις σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις είπε “όχι” στους αντιπάλους του.

Οι γηπεδούχοι “απείλησαν” κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με τους Άλβες, Φαν λα Πάρα και Λισγάρα, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας σταμάτησε και τους τρεις, με τις επεμβάσεις του. Το σκορ δεν άλλαξε έτσι μέχρι το φινάλε, καθώς στο δεύτερο μέρος, η έντονη βροχόπτωση, δεν επέτρεψε να παιχθεί και πολύ ποδόσφαιρο.

Με την ισοπαλία αυτή δε, οι Λαμιώτες διατήρησαν τη διαφορά τους από την “ελαφρά ταξιαρχία” στους τρεις βαθμούς, όντας στο -4 από τον Ατρόμητο, που παραμένει τελευταίος μετά το… διασυρμό στην Τρίπολη.

Οι συνθέσεις στο Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης (77′ Παπαγεωργίου), Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο (58′ Μαρτίνες), Παμλίδης (77′ Σαχλί), Τσιλούλης (15′ Φαν λα Πάρα), Ιωαννίδης

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (90′ Σκόνδρας), Μαζουλουξής, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης (64′ Ρόμανιτς), Τάιρον (79′ Νούνιες), Αραμπούλι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις