Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Νίκη «ανάσα» για τους Περιστεριώτες – Εκτός 6άδας οι Αρκάδες

Superleague 1, Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Νίκη «ανάσα» για τους Περιστεριώτες – Εκτός 6άδας οι Αρκάδες
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Superleague 1 και πήρε μία νίκη “ανάσα” στη “μάχη” που δίνει για να απομακρυνθεί από την “ουρά” της βαθμολογίας.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με το… καλησπέρα στον αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Αρκάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο για να “σφραγίσουν” τη νίκη τους. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τον Αστέρας που έμεινε πλέον εκτός πρώτης 6άδας.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και βρήκε ουσιαστικά το γκολ στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς, με τον Μουνίθ να σκοράρει με ωραίο σουτ στο 2′ και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η αναμέτρηση δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα στη συνέχεια, αφού “κυριάρχησαν” τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με ένα από αυτά να αλλάζει μάλιστα τα δεδομένα του αγώνα. Στο 38′ ο Κρεσπί έκανε ένα δυνατό φάουλ στον σκόρερ του αγώνα και αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Αστέρα Τρίπολης με 10 παίκτες.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει έτσι το ματς στο 52′, όταν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Κουλούρης ανάγκασε τον Τσιφτσή σε μία μεγάλη απόκρουση. Λίγο μετά ο Σόνι έχασε τη μοναδική καλή ευκαιρία για τους Αρκάδες, αφού ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του στο 56′.

Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά για τον Ατρόμητο με ένα άψογο σουτ του Έρλινγκμαρκ στο 74′ και έβαλε… πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση, με τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν μόλις την 4η νίκη τους στη σεζόν. Με αυτή έφθασαν μάλιστα τους 17 βαθμούς, εφτά περισσότερους από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και ένα λιγότερο από τη 12η Λαμία.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του, έκανε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και φαίνεται να “κολλάει” στο… δρόμο προς την πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος και τα play off, καθώς ο ΟΦΗ έμεινε από πάνω του παρά την ισοπαλία στη Νίκαια.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Ατρόμητος:  Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης (34′ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης (46′ Κ. Παπαδόπουλος), Χαρίσης, Σάλομον (63′ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ, Ροτάριου (63′ Κλωναρίδης), Αλιμπέκ (76′ Ντένιτς), Κουλούρης.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Πίτσου, Αντζουλάς (87′ Α. Ριέρα), Καρμόνα, Τασουλής (63′ Φ. Άλβαρες), Μουνάφο (87′ Καπίγια), Κανελλόπουλος (64′ Ιγκλέσιας), Σίτο, Κρέσπι, Σονί, Μπαράλες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις