Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Superleague: Όλη η ενημέρωση για το πρωτάθλημα μετά τη νέα αναβολή

Superleague: Όλη η ενημέρωση για το πρωτάθλημα μετά τη νέα αναβολή
ΦΩΤΟ intime

Το μέλλον της φετινής Superleague άρχισε να κρίνεται στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων, όπου “έπεσαν” και προτάσεις “φωτιά”, όπως η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Το αρχικό σενάριο που συζητήθηκε για τη Superleague ήταν να επιτραπούν οι προπονήσεις των ομάδων από τις αρχές Μαΐου, ώστε να κάνουν οι παίκτες μια μίνι προετοιμασία πριν αρχίσουν στο τέλος του μήνα οι αγώνες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, ανάλογα και με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό.

Superleague: Σχέδιο για επανέναρξη στο τέλος Μαΐου

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος έριξαν όμως τη… βόμβα για οριστικό “λουκέτο” στο ελληνικό πρωτάθλημα και αρκετές ομάδες έδειξαν να συμφωνούν μαζί του.

Διακοπή της Superleague οριστικά πρότεινε ο Παναθηναϊκός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός τόνισαν ότι θα μπορούσαν να δεχθούν ένα τέτοιο σενάριο αν επικυρωθεί ως έχει, η βαθμολογία της Superleague.

Θετικός ο Ολυμπιακός στη διακοπή της Superleague “αρκεί να μην υπάρχουν παύλες” όπως είπε ο Μαρινάκης

Αρνητικός όμως δεν ήταν ούτε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έβαλε τις δικές του προϋποθέσεις, οι οποίες και συνάδουν με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό, αφού ζήτησε να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια πριν υπάρξει οριστική απόφαση.

Οι προϋποθέσεις του ΠΑΟΚ για τη διακοπή της Superleague

Η πρόταση που προωθήθηκε έτσι ήταν για αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου, ώστε να εξεταστεί ξανά και η κατάσταση με τον κορονοϊό, αλλά και λεπτομέρειες μιας πιθανής οριστικής αναβολής.

Η Superleague αναβλήθηκε μέχρι 24 Απριλίου και “βλέπει” οριστική διακοπή

Η επίσημη ανακοίνωση της Superleague αναφέρει: “”Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.
Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Η Superleague ανακοίνωσε working group έξι ομάδων για το μέλλον της διοργάνωσης

“Ναι” στη διακοπή της Superleague όμως, φέρεται να είπε και ο Άρης λόγω… κόσμου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν υπέρ της πρότασης του Παναθηναϊκού για οριστική διακοπή, καθώς όπως εξήγησε από την πλευρά του ο Θόδωρος Καρυπίδης, δεν έχει νόημα να γίνουν πλέι οφ χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Superleague: Οι θέσεις των 14 ομάδων για τη διακοπή του πρωταθλήματος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις