Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Θα πάμε στο Μουντιάλ, είτε έτσι, είτε αλλιώς”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σίγουροι πως η ελληνική ομάδα θα δώσει το παρόν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εμφανίστηκαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Σαμαράς που μίλησαν και για το παιχνίδι της Τρίτης με την Λετονία.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για την κακή εικόνα με το Λιχτενστάιν: «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο την εμφάνιση, αλλά να σκεφτόμαστε και το αποτέλεσμα. Η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε. Να μην τα βλέπουμε μόνο έτσι τα πράγματα, πρώτος στόχος είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα καλά. 

Μέσα στην ομάδα είμαστε μια χαρά. Το Λιχτενστάιν είναι μια μικρή χώρα και για τα δεδομένα της κρατάει ένα καλό επίπεδο. Θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Υπάρχουν κακές, μέτριες και καλές εμφανίσεις». 

Για το στόχο της απευθείας πρόκρισης: «Σίγουρα δεν εξαρτάται ακόμα η πρώτη θέση από εμάς. Θέλουμε η Τρίτη να είναι μια μεγάλη βραδιά για μας, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι. Η Βοσνία είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά η Εθνική δείχνει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν -είτε ως πρώτοι, είτε μέσω των μπαράζ- να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο». 

Για το παιχνίδι με τη Λετονία: «Νομίζω ότι αν είμαστε όπως πρέπει, θα τα καταφέρουμε. Από μας εξαρτάται. Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και ένας απ’ αυτούς είναι η τύχη. Και η Λετονία είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αν εμείς, όμως, είμαστε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». 

Για την επιστροφή του μετά την τιμωρία: «Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν. Εγώ είμαι έτοιμος για να βοηθήσω». 

Για το αν περιμένει γεμάτο γήπεδο την Τρίτη: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Να έρθει στο γήπεδο και να είναι όπως πάντα στο πλευρό μας». 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε:

Για την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος με το Λιχτενστάιν: «Γιατί στέκεστε στο πρώτο ημίχρονο; Το δεύτερο ημίχρονο δεν σας άρεσε; Δεν μας απασχολεί αυτό, όλα αυτά είναι για εσάς, να τα γράφετε και να τα διαβάζει ο κόσμος. 

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε όπως έπρεπε και πήραμε το παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε την ήττα της Βοσνίας και αυτό που θα θυμάται ο κόσμος είναι ότι θα είμαστε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου». 

Για το παιχνίδι με τη Λετονία: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρας μας. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να πάρουμε ακόμα μια νίκη». 

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος είναι πάντα απαραίτητος. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι στο πλευρό μας και νομίζω ότι θα κάνει το ίδιο και την Τρίτη». 

Για την επιστροφή του μετά την τιμωρία: «Είναι απόφαση του προπονητή μου αν θα με χρησιμοποιήσει. Είμαι καλά και αυτός θα κρίνει αν θα παίξω».

Η “έκρηξη” του Σάντος στους διεθνείς!

Έβαλε… τρίποντο ο Μήτρογλου – Ορθάνοιχτος ο δρόμος για Βραζιλία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε