Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Την Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αποφάσισε να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης περί αφαίρεσης βαθμών στο ματς με τον Πανθρακικό, η οποία θα εκδικαστεί το απόγευμα της Τετάρτης

Στην ΑΕΚ είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι την απόφαση για την αφαίρεση βαθμών στον αγώνα με τον Πανθρακικό και θα κατέθεταν την έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή όποιο αποτέλεσμα ερχόταν στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Να τονίσουμε πως για την Ένωση υπάρχει ένα… ακραίο σενάριο παραμονής. Εφόσον δικαιωθεί και αποφασιστεί να παιχτούν τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ (το ματς είχε διακοπεί στο 87’ και μαζί με τις πολλές καθυστερήσεις υπολογίζεται πως θα παίζονταν άλλα 10-12 λεπτά), η ΑΕΚ παραμένει στην κατηγορία αν ανατρέψει το 0-1.

Κι αυτό γιατί έχοντας 30 βαθμούς με τους τρεις που θα της επιστραφούν εφόσον κερδίσει την έφεση και άλλους τρεις εφόσον κάνει την ανατροπή απέναντι στον Πανθρακικό, θα φτάσει τους 33, έναν περισσότερο από τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η έφεση της ΠΑΕ ΑEK κατά της υπ’ αριθμ. 129/19-4-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE θα συζητηθεί την Τετάρτη 24/4/2013 και ώρα 16.00 στα γραφεία της ΕΠΟ”.

Διαβάστε ακόμα…

Παυλής: Πάντα στο πλευρό σου, ΑΕΚ!

Δάκρυα για 89 χρόνια ιστορίας – Επιτρέπεται να πέσεις… επιβάλλεται να σηκωθείς!

ΑΕΚ: Η “μαρμαρωμένη” βασίλισσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε