Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Το συγκινητικό αντίο του Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός,εμφανώς συγκινημένος, αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους ευχαρίστησε για τα όσα έζησαν μαζί την τελευταία διετία. “Φεύγω και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου” τόνισε ο Φερέιρα.

Ο Φερέιρα μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αίθουσα θεωρίας ώστε να τους αποχαιρετήσει. Το κλίμα ήταν βαρύ και ο Πορτογάλος συγκινημένος τους είπε “αντίο”.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού περίμενε την επιστροφή και των διεθνών, γι’ αυτό δεν πήγε την Πέμπτη στην Παιανία. Το έκανε την Παρασκευή, βάζοντας έτσι τέλος στη συνεργασία που είχε μαζί τους τα τελευταία δύο χρόνια.

“Όπως έχετε ενημερωθεί φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο την ομάδα και έτσι πήρα την απόφαση. Ήθελα να είμαι η λύση και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και τις στιγμές που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Παλέψαμε μαζί.  Όσο ήμουν στον πάγκο υπήρχε κάποιος που αναλάμβανε τις ευθύνες και σας στήριζε στα δύσκολα. Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει.

Φεύγω και έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Και αυτό γιατί έδωσα και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει.”

Παναθηναϊκός: Δεν ξεπουλάμε Καρνέζη – Λέτο, απλά το συζητάμε

Η πρώτη του Ρότσα στην Παιανία

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Σα Πίντο στον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε