Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

UFC: Ίσιωσε τη σπασμένη μύτη του στο δεύτερο γύρο του αγώνα!

UFC: Ίσιωσε τη σπασμένη μύτη του στο δεύτερο γύρο του αγώνα!

Ο Κάρλος Κοντίτ έσπασε τη μύτη του Κορτ ΜακΓκι στο οκτάγωνο του UFC, αλλά ο δεύτερος ήταν πολύ… σκληρός για να αφήσει ένα τέτοιο γεγονός να τον επηρεάσει και την ίσιωσε ο ίδιος. Τον παραδέχθηκε ο αντίπαλος του!

Υποκλίθηκε στην… αντοχή του! Ο Κάρλος Κοντίτ νίκησε τον Κορτ ΜακΓκι στη μάχη τους για το UFC, που έγινε την Κυριακή (04.10.2020) στο… Fight Island 4 στο Άμπου Ντάμπι.

Η εικόνα της σπασμένης μύτης του ΜακΓκι προκάλεσε αίσθηση. Εντυπωσιακός ήταν όμως ήταν και ο τρόπος που ο “μαχητής” του UFC διόρθωσε το… πρόσωπο του!

“Το έκανα στιγμές μετά από αυτό [στον δεύτερο γύρο]. Ένιωσα ότι είχε στραβώσει αφού σηκώθηκα”, έγραψε ο 35χρονος ΜακΓκι, λίγο μετά την ήττα του, αναφερόμενος στην κίνηση του, να ισιώσει τη μύτη του κατά τη διάρκεια του αγώνα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to the states, had lots of people ask about my nose. I reset it in the second round. I had felt that it was crooked as I stood up off the stool in between rounds so I smashed it straight and kept fighting. . . #ufc fighting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Court McGee (@courtmcgeemma) στις

Απ’ τη μεριά του, ο νικητής -Κάρλος Κοντίτ- παραδέχθηκε τον αντίπαλο του, για την κίνηση που έκανε , χαρακτηρίζοντας τον… πολύ σκληρό!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις