Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Χαραλαμπόπουλος: Μας μένει μια πίκρα απ’το Ευρωμπάσκετ

ΦΩΤΟ FIBAEUROPE
ΦΩΤΟ FIBAEUROPE

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του Ευρωμπάσκετ Εφήβων αλλά θα ήθελε και το μετάλλιο που έχασε η Εθνική.

Ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής Εφήβων μίλησε στον Sentra FM…

Για το πού χάθηκε το μετάλλιο: «Στον ημιτελικό, γιατί παρότι παίξαμε με μια δυνατή ομάδα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Και στον μικρό τελικό είχαμε δύσκολο έργο. Το παλέψαμε, αλλά τελικά χάσαμε».

Για την «ανίκητη» Σερβία: «Δεν μας εμποδίζει τίποτα να κερδίσουμε. Ένα παιχνίδι είναι. Άλλοτε χάνεις, άλλοτε κερδίζεις. Δεν μας πηγαίνει το παιχνίδι. Στον ημιτελικό ήμασταν άστοχοι, με κακές επιλογές στην επίθεση, ήμασταν και αγχωμένοι».

Για το αν επιστρέφει καλύτερος παίκτης: «Σίγουρα γυρίζεις καλύτερος μετά από τέτοιο τουρνουά… Βλέπεις τις αδυναμίες σου και βελτιώνεσαι».

Για το γεγονός πως τους έμαθε ο κόσμος: «Τους ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε φορά».

Για το αν τα θέματα με Παπαγιάννη και Παπαθεοδώρου-Κόνιαρη έπαιξαν ρόλο
: «Όχι, κανέναν ρόλο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι».

Για το αν μένει πίκρα ή σχετική ικανοποίηση: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και θέλαμε το μετάλλιο. Δείξαμε πως μπορούμε το κάτι παραπάνω. Μας μένει μια πίκρα, αλλά προσπαθήσαμε και αυτό μας αρκεί».

Για το γεγονός πως όλοι λένε πως κουβαλάνε το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, το αποδείξαμε και καλά κάνουν και το λένε».

Άγγιξε το μετάλλιο η Εθνική Εφήβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε