Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπέρ των επιθέσεων του Ισραήλ ο Ντέιβιντ Μπλατ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Αμερικανοϊσραηλινός πρώην κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νυν των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντέιβιντ Μπλατ, ξεκαθάρισε τη θέση του υπέρ των επιχειρήσεων που γίνονται στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας δικαιολογημένη την πολεμική επέμβαση του Ισραήλ

Ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη λωρίδα της Γάζας, αφού τα μέχρι σήμερα νούμερα θέλουν τους Ισραηλινούς να έχουν προκαλέσει το θάνατο 1.700 Παλαιστηνίων και τον τραυματισμό άλλων 9.000.

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται πλέον ως προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Μπλατ ρωτήθηκε για το αν στηρίζει τις κινήσεις του Ισραήλ, για να απαντήσει: “Απολύτως. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο πόλεμος είναι ο πλέον δικαιολογημένος πόλεμος του Ισραήλ που μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία χρόνια. Λυπάμαι πολύ για το ό,τι συμβαίνει στη Γάζα, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έπρεπε να γίνουν ενέργειες εκεί, έτσι ώστε το Ισραήλ να έχει για πάντα ηρεμία στην περιοχή και μπορούμε να ζήσουμε με ειρήνη”

Και ο Μπλατ συνέχισε στις δηλώσεις του στο “globes.co.il”, τονίζοντας: “Δεν νιώθω άνετα, που δεν είμαι στο Ισραήλ, αυτή την περίοδο. Πάντα ήμουν εκεί, τις πιο δύσκολες στιγμές. Είμαι στο Κλίβελαντ αλλά σκέφτομαι διαρκώς το τι συμβαίνει εκεί. Οι δύο μου κόρες τυχαίνει να είναι στο στρατό, ο γιος μου στο Ευρωμπάσκετ των νέων ενώ η μικρότερη κόρη λίγο έξω από τη χώρα. Θα επιστρέψουμε όμως όλοι στο Ισραήλ. Είχα εισιτήριο αλλά άλλαξα εταιρία όταν η Delta Airlines ακύρωσε τις πτήσεις της προς το Ισραήλ”.

Βομβάρδισαν ξανά σχολείο – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανατριχιαστικό βίντεο! Ισραηλινοί πανηγυρίζουν στους δρόμους τραγουδώντας: «Δεν έχει σχολείο αύριο στην Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε