Αθλητικά

Αδιανόητο “στραπάτσο” για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Αγγλία (video)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έχασε τη θέση της στα play off της Τσάμπιονσιπ, με έναν ανεπανάληπτο τρόπο, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα, η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μαθηματικά τη συμμετοχή της στα play off για την άνοδο και τελικά την έχασε κιόλας από τη Σουόνσι, με αδιανόητο μάλιστα τρόπο.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μπήκε στην τελευταία αγωνιστική με +3 βαθμούς από τη Σουόνσι και πλεονέκτημα +5 γκολ σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά κατόρθωσε να βρεθεί από κάτω της, μετά το πέρας της 46ης αγωνιστικής.

Η Νότιγχαμ ηττήθηκε με 4-1 στην έδρα της από την αδιάφορη Στόουκ, την ώρα που οι “κύκνοι” επικράτησαν με το ίδιο σκορ της Ρέντιγνκ, για να πανηγυρίσουν μια απρόσμενη επιτυχία. Σημειώνεται ότι ο νικητής των play off θα βρεθεί στην Premier League, με αμύθητα έσοδα της τάξης των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής “Off The Record” του PS Blog έχει… επετειακό χαρακτήρα, καθώς ανήμερα της κατάκτησης του EURO 2004, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποκαλύπτει στην κάμερα όσα τον καθόρισαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»