Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Απολογία για τον Γιώργο Τζαβέλλα με κίνδυνο να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Απολογία για τον Γιώργο Τζαβέλλα με κίνδυνο να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει κληθεί σε απολογία από τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα για υβριστική συμπεριφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη και πλέον κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα, ο διεθνής αμυντικός της Ένωσης θα απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή (11/02) και έτσι είναι πιθανό να τιμωρηθεί πριν το ντέρμπι της Κυριακής (13/02) με τους Πειραιώτες για τη Superleague 1.

H ανακοίνωση για Τζαβέλλα

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις