Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αραούχο: Επίθεση… αγάπης από οπαδούς! “Θα κάνω το παν για να μείνω”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το “διπλό” που έστειλε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League ήρθε με δικό του γκολ. Ο Σέρχιο Αραούχο εμφανίστηκε συγκινημένος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου. Επίθεση – αγάπης από οπαδούς της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει και η υπόσχεση του Αργεντινού.

“Έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα και αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουμε, να επιστρέψω κάποια στιγμή στην ομάδα. Έχω μιλήσει, έχω προσπαθήσει, είμαι ερωτευμένος με την ΑΕΚ και με την πόλη. Ο πρόεδρος θεωρεί πως είμαι σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Θα ξαναμιλήσω. Εγώ φεύγω μετά από πέντε μήνες ευτυχίας”, τόνισε ο Σέρχιο Αραούχο -εμφανώς συγκινημένος- αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, η οποία ήταν και η τελευταία του με την Ένωση (λήγει ο δανεισμός του από την Λας Πάλμας).

Λίγο αργότερα ο Αργεντινός έγινε δέκτης -για μια ακόμη φορά- της αγάπης του κόσμου της ΑΕΚ, που θέλει να τον ξαναδεί στα “κιτρινόμαυρα” και μετά το καλοκαίρι. Οι περίπου 20 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή της Ένωσης για να “αποθεώσουν” τους παίκτες που πήραν την κορυφή στα πλέι οφ, αλλά και για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Αραούχο.“Σε ευχαριστούμε για όλα. Μακάρι η αγάπη μας για σένα να μεταφραζόταν σε χρήμα για να πληρώναμε εμείς τη Λας Παλμας και το συμβόλαιο σου. Μακάρι να μείνεις για να κάνεις τις καρδιές μας να χτυπάνε δυνατά” του είπαν.

Μάλιστα, του ανέφεραν πως “Δεν έζησες τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ζήσεις του χρόνου”. Από την μεριά του, ο Αραούχο τόνισε: “Σας ευχαριστώ πολύ, να ξέρετε ότι ξέρω να εκτιμώ αυτά που μου δώσατε και θα κάνω το παν για να μείνω”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε