Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η “μαύρη” εβδομάδα του Μάνταλου (vids)

ΑΕΚ: Η “μαύρη” εβδομάδα του Μάνταλου (vids)

Μόνο καλός δεν είναι ο μήνας Οκτώβριος μέχρι στιγμής για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχασε πέναλτι με τη Βόλφσμπουργκ την περασμένη Πέμπτη (1/10), ενώ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, καθώς τίποτα δεν πάει καλά γι’ αυτόν σε ατομικό επίπεδο.

Όλα ξεκίνησαν την πρώτη ημέρα του μήνα, όταν η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ, για τα πλέι οφ του Europa League.

Στο 20ό λεπτό του νοκ άουτ αγώνα της Ένωσης με τη γερμανική ομάδα κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν ακόμα 0-0, η ομάδα του Καρέρα κέρδισε πέναλτι. Ωστόσο ο Πέτρος Μάνταλος, που ανέλαβε την εκτέλεσή του, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της γερμανικής ομάδας Παβάο Περβάν.

Δείτε το βίντεο:

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, καθώς Σιμόες κι Ανσαριφάρντ βρήκαν δίχτυα στο δεύτερο μέρος κι έστειλαν την Ένωση στους ομίλους του Europa League.

Τρεις μέρες αργότερα, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν της Ένωσης με 1-0, με τον Πέτρο Μάνταλο να είναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του, μιας κι αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 39′, ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν απρόσεκτος και μετά από “σκαριά” στον Κιβρακίδη, έφυγε από νωρίς για τα αποδυτήρια, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του στο Περιστέρι, η οποία τελικά έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις