Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η ρωσική Νέβα στο δρόμο της Ένωσης στους «8» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Χάντμπολ

ΑΕΚ: Η ρωσική Νέβα στο δρόμο της Ένωσης στους «8» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Χάντμπολ
ΦΩΤΟ Intime

Η κλήρωση των προημιτελικών του EHF European Cup στο χάντμπολ διασταύρωσε την ΑΕΚ με την ρωσική Νέβα, με τα διπλά ματς να διεξάγονται τον Μάρτιο.

Συνέχεια στην υπέρβαση που κάνει φέτος στην ευρωπαϊκή της πορεία θέλει να δώσει η ΑΕΚ, που θα βρει στο δρόμο της προς τα ημιτελικά του EHF European Cup, την Νέβα από την Ρωσία. Η Ένωση, που την Κυριακή απέκλεισε την CMS Βουκουρεστίου στη δραματική ρεβάνς του ΟΑΚΑ, θα διεκδικήσει την πρόκριση σε διπλούς αγώνες, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται 20-21 Μαρτίου στην Ρωσία και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα, 27-28 Μαρτίου στην Αθήνα.  

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε σχετικά στο aek.gr: «Είναι μια κλήρωση ούτε πολύ καλή ούτε πολύ κακή. Σιγουρα χάρηκα που δεν κληρωθήκαμε με την Ίσταντς ή την Γκορένιε. Η Νέβα είναι μια ομάδα με δυνατά κορμιά και πολύ αθλητική, έχοντας στον πάγκο για προπονητή ένα θρύλο του χάντμπολ, τον Ντιμίτρι Τοργκοβάνοφ. Με δεδομένο ότι το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα και με προυπόθεση να παίξουμε δύο γεμάτα 60λεπτα, θεωρώ πως έχουμε τον πρώτο λόγο»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις