Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για Πέτρο Μάνταλο και Νόρντιν Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για Πέτρο Μάνταλο και Νόρντιν Άμραμπατ
Intime.gr

Με τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε την Τετάρτη (24.11.2021) η προετοιμασία της Ένωσης για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27.11.2021 / 19:30).

Πέτρος Μάνταλος και ο Νόρντιν Άμραμπατ θα προσπαθήσουν να ενταχθούν την Πέμπτη (24.11.2021) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός και ο Μαροκινός εξτρέμ γυμνάστηκαν ατομικά σήμερα και τα περιθώρια ενόψει του επόμενου αγώνα στενεύουν. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα την Παρασκευή, καθώς το ματς με τον ΠΑΣ θα γίνει Σάββατο (27/11). Οι δύο παίκτες θα δουν εάν μπορούν να μπουν σε ομαδικό ρυθμό προπονήσεων την Πέμπτη, ώστε να προλάβουν να είναι στο 100% ετοιμότητας.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για το Γιώργο Τζαβέλλα και το Μουαμέρ Τάνκοβιτς που εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά. Οι δύο παίκτες έχουν μείνει αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και ειδικά ο έμπειρος Έλληνας στόπερ δεν έχει γυμναστεί με τους συμπαίκτες του από τις 6 Νοεμβρίου, όταν έφυγε για τους αγώνες της εθνικής και επέστρεψε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά και… ανανέωσαν το ραντεβού τους για την αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις