Αθλητικά

ΑΕΚ: Νέο «σοκ» με Τσιγκρίνσκι, «νοσοκομείο» η Ένωση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ευχέλαιο θα πρέπει να κάνουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ με τους σοβαρούς τραυματισμούς παικτών που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα λείψει για σημαντικό διάστημα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ χάνει έναν ακόμα παίκτη για σημαντικό διάστημα και βλέπει την άμυνα του να… ματώνει. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Παρασκευής (19.02.2021) –και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ- ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ με το Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ (20.02.2021 / 19:30).

ΑΕΚ: «Βόμβα» με παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης αποφασίζει

Ο διεθνής Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Η επιστροφή του αναμένεται το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα με αυτόν του Μπακάκη (για τουλάχιστον 1,5 μήνα).

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, διαθέσιμοι παίκτες για το κέντρο της άμυνας μένουν οι Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Λάτσι και Χνίντ.

Έτσι, τα προβλήματα τραυματισμών για την ΑΕΚ συνεχίζονται καθώς μετά τους Αντρέ Σιμόες, Μιχάλη Μπακάκη, Θεοδόση Μαχαίρα, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστα Γαλανόπουλο, ο Χιμένεθ χάνει και τον Τσιγκρίνσκι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Εκουαδόρ – Γερμανία 2-1: Μεγάλη ανατροπή για τον Ισημερινό, το γκολ του Πλάτα τον έστειλε στους «32» του Μουντιάλ
Το Εκουαδόρ όχι μόνο πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο Μουντιάλ του 2026 αλλά πήρε και το πρώτο του "τρίποντο" σε αυτό το τουρνουά, που το στείλει στην επόμενη φάση
ΦΩΤΟ reuters