Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Νέο «σοκ» με Τσιγκρίνσκι, «νοσοκομείο» η Ένωση

ΑΕΚ: Νέο «σοκ» με Τσιγκρίνσκι, «νοσοκομείο» η Ένωση

Ευχέλαιο θα πρέπει να κάνουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ με τους σοβαρούς τραυματισμούς παικτών που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα λείψει για σημαντικό διάστημα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ χάνει έναν ακόμα παίκτη για σημαντικό διάστημα και βλέπει την άμυνα του να… ματώνει. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Παρασκευής (19.02.2021) –και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ- ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ με το Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ (20.02.2021 / 19:30).

ΑΕΚ: «Βόμβα» με παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης αποφασίζει

Ο διεθνής Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Η επιστροφή του αναμένεται το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα με αυτόν του Μπακάκη (για τουλάχιστον 1,5 μήνα).

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, διαθέσιμοι παίκτες για το κέντρο της άμυνας μένουν οι Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Λάτσι και Χνίντ.

Έτσι, τα προβλήματα τραυματισμών για την ΑΕΚ συνεχίζονται καθώς μετά τους Αντρέ Σιμόες, Μιχάλη Μπακάκη, Θεοδόση Μαχαίρα, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστα Γαλανόπουλο, ο Χιμένεθ χάνει και τον Τσιγκρίνσκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις