Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πήραν εξιτήριο οι οπαδοί που δέχθηκαν άνανδρη επίθεση στην Πορτογαλία

ΑΕΚ: Πήραν εξιτήριο οι οπαδοί που δέχθηκαν άνανδρη επίθεση στην Πορτογαλία

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ που τραυματίστηκαν στην Πορτογαλία, μετά από άνανδρη επίθεση χούλιγκαν, στο… περιθώριο της αναμέτρησης στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του EHF European League

Θυμίζουμε ότι περίπου 100 χούλιγκαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιτέθηκαν στους 15 φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες του εκτός έδρας αγώνα χάντμπολ των “κιτρινόμαυρων”, κρατώντας λοστούς, μαδέρια, πέτρες και μαχαίρια.

Την ίδια στιγμή, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως οι σεκιούριτι του γηπέδου είχαν κλείσει και τις πόρτες, αποκλείοντας κάθε έξοδο διαφυγής των Ελλήνων οπαδών.

Το τραγικό αυτό περιστατικό προκάλεσε των τραυματισμό τριών φίλων της ΑΕΚ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση τους δεν ήταν σοβαρή (έφεραν τραύματα σε μύτη και κεφάλι) και το πρωί της Τετάρτης (24.11.2021) πήραν εξιτήριο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχώρησαν σε μηνύσεις, πέρα από την επίσημη καταγγελία που θα κάνουν στην EHF ζητώντας την τιμωρία της Σπόρτινγκ. Την ίδια στιγμή, οι Αρχές στην Πορτογαλία ξεκίνησαν έρευνα για το συμβάν, αναζητώντας τους δράστες. Ζητήθηκε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις