Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σπάει τα κοντέρ ο Μενσά-Μπονσού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού ήρθε στην Ελλάδα για να αλλάξει τη μοίρα της ΑΕΚ. Ο Άγγλος σέντερ πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις και οδηγεί την Ένωση εκ του ασφαλούς. Κόντρα στον ΚΑΟΔ έκανε ρεκόρ τριετίας στο ranking.

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού έκανε νέο ρεκόρ στη σεζόν με τους 48 βαθμούς που συγκέντρωσε στο ranking και είναι κατά έξι βαθμούς καλύτερο από εκείνο που είχε ο Καρλ Ινγκλις στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Με αυτήν την επίδοση ισοφάρισε την καλύτερη της τελευταίας τριετίας που κατείχε από τις 30 Μαρτίου 2013 ο Κέβιν Πάλμερ στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Κολοσσό,

Ο Άγγλος σέντερ σημείωσε 31 πόντους (9/12βολ., 11/13διπ), μάζεψε 14 ριμπάουντ, είχε 2 κλεψίματα και 8 κερδισμένα φάουλ. Οι 31 πόντοι που πέτυχε είναι δύο λιγότεροι από το ρεκόρ της φετινής σεζόν που έχει ο συμπαίκτης του στην ΑΕΚ, Καρλ Ίνγκλς με 33 στο ματς κόντρα στα Τρίκαλα.

Ο Μενσά-Μπονσού κατάφερε να ισοφαρίσει την καλύτερη φετινή επίδοση εύστοχων διπόντων έχοντας 11 όσα είχε και ο Γκάρετ στο παιχνίδι του Κόροιβου με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε