Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: «Το «έγκλημα» δεν θα περάσει έτσι»

ΑΕΚ: «Το «έγκλημα» δεν θα περάσει έτσι»

Η ΑΕΚ έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague.

Η ΑΕΚ έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η Ένωση προηγήθηκε με 0-3 και μέχρι και 15 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο οι Κρητικοί, οι οποίοι αγωνιζόντουσαν με παίκτη παραπάνω, κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ στα τελευταία λεπτά και να πάρουν την ισοπαλία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του αγώνα, έχοντας πολλά παράπονα τόσο από τον διαιτητή Φωτιά, όσο κι από τον Σκουλά που ήταν στο VAR.

Με επίσημη θέση της, η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι θα αντιδράσει, τονίζοντας ότι «το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

Η επίσημη θέση της ΑΕΚ

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις