Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΑΕΚ: Το βλέμμα τον «κιτρινόμαυρων» στο Πορτογαλία – Τουρκία για τον Φερνάντο Σάντος

ΑΕΚ: Το βλέμμα τον «κιτρινόμαυρων» στο Πορτογαλία – Τουρκία για τον Φερνάντο Σάντος
Reuters

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο Νο 1 στόχος της ΑΕΚ, για την τεχνική της ηγεσία και η πορεία της Πορτογαλίας στα μπαράζ για το παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα

Η Πορτογαλία υποδέχεται απόψε την Τουρκία στο “Ντραγκάο”, με τον ελληνικό και πορτογαλικό Τύπο να ασχολείται και με το μέλλον του Φερνάντο Σάντος, αφού η ΑΕΚ “παλεύει” για την περίπτωση του, ενόψει της νέας χρονιάς.

Το ματς αυτό ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Πορτογάλου τεχνικού στην Ένωση. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μπει τέλος στην παρουσία του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των Ιβήρων. Άλλωστε, ο ίδιος ο Σάντος δήλωσε πως έχει στραμμένη την προσοχή του στα μπαράζ της ομάδας.

Ο Σάντος έχει δηλώσει ότι στην περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση με την Πορτογαλία στην τελική φάση του Μουντιάλ τότε και θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμα και εάν η Πορτογαλία προκριθεί επί της Τουρκίας, αφού στη συνέχεια θα δώσει “τελικό” πρόκρισης, πιθανότατα κόντρα στην Ιταλία, στις 29 Μαρτίου.

Να αναφέρουμε ότι στα πορτογαλικά ΜΜΕ γίνεται μεγάλος λόγος για το μέλλον του Σάντος ακόμη και εάν τελικά εκείνος τα καταφέρει να οδηγήσει την Πορτογαλία στην τελική φάση του Μουντιάλ που θα γίνει το χειμώνα στο Κατάρ. Έτσι, στην ΑΕΚ μετράνε πλέον… αντίστροφα, αφού θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα η πιθανότητα επιστροφής του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις