Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: «Στην αρχή στεναχωριόταν με τη σύγκριση, χαίρομαι που βγαίνει ο αγώνας της»

Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: «Στην αρχή στεναχωριόταν με τη σύγκριση, χαίρομαι που βγαίνει ο αγώνας της»
reuters

Η Αγγελική Κανελλοπούλου, μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, εξηγεί πως ξεκίνησε η ιδιά με το τένις και το πως ένιωσε όταν της είπαν ότι η κόρη της έχει ταλέντο. “Στην αρχή έλεγαν στη Μαρία «θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;» και εκείνη στεναχωριόταν” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου αναφέρθηκε στο άγχος που έχει, όταν η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται, ενώ περιέγραψε το πως βίωσε το γεγονός ότι εκείνη ταξίδευε με την Μαρία και ο άντρας της έμενε πίσω να φροντίζει τα αλλά παιδιά .

«Είχα πει θα ξανάρχιζα να ασχολούμαι με το τένις μόνο αν έπαιζε κάποιο από τα παιδιά μου. Έτσι και έγινε. Δεν ήθελα να ασχοληθεί η Μαρία με το τένις γιατί ήξερα πόσο δύσκολη είναι η ζωή του τενίστα. Δεν θα είχε καθόλου προσωπική ζωή, δεν θα ζούσε σαν φυσιολογικό παιδί. Θα έπρεπε να είμαστε συνέχεια εκτός Ελλάδας και να χωρίζεται οι οικογένεια. Μοίρασα το χρόνο μου και τα παιδιά δεν αισθάνθηκαν ότι τους έλειψα», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Επίσης, θυμήθηκε τα πρώτα βήματα της κόρης της: «Στην αρχή έλεγαν στη Μαρία «θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;» και εκείνη στεναχωριόταν. Έκανα πίσω, μάζευα τα μπαλάκια στην προπόνηση και κατάλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας. Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία. Κυρίως όταν την βλέπω από την τηλεόραση».

Επίσης αποκάλυψε ότι τα παιδιά της έμαθαν ποια ήταν όταν στο νηπιαγωγείο τους έλεγαν «η μαμά σας είναι σπουδαία».

Για την προσωπική της πορεία στο τένις η Αγγελική Κανελλοπούλου ανέφερε: «Πήγα να δω τον μπαμπά μου στο γήπεδο, σκόνταψα και για να σταματήσω να κλαίω μου έδωσε ένα μπαλάκι. Εκεί κατάλαβε το ταλέντο μου. Σταμάτησα το τένις όταν ήμουν 25 ετών γιατί ήθελα να φύγω όταν ήμουν ψηλά αλλά και να κάνω οικογένεια».

Σχετικά με τα παιδιά της είπε: «Όλα μου τα παιδιά ζουν στο εξωτερικό. Ευτυχώς περνάμε καλά οι δυο μας με τον σύζυγο». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πείραγμα που της έκαναν πριν χρόνια, όταν την είχαν δει να πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση.

Τέλος, μίλησε και για την παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη σε ντοκιμαντέρ του Netflix, για τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις