Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

«Αγγλία – Ρατσισμός 4-0» – Τα πρωτοσέλιδα για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Στέρλινγκ στην Ουγγαρία

«Αγγλία – Ρατσισμός 4-0» – Τα πρωτοσέλιδα για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Στέρλινγκ στην Ουγγαρία
Reuters

Η Αγγλία επικράτησε 4-0 της Ουγγαρίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά η ρατσιστική επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων -κυρίως προς τον Ραχίμ Στέρλινγκ- είναι αυτό που.. δεν θα ξεχαστεί. Τι αναφέρει ο Τύπος στο Νησί.

Για μια ακόμα φορά, οι οπαδοί της Ουγγαρίας έκαναν ρατσιστικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια αγώνα της εθνικής τους ομάδας. Αυτή τη φορά… θύματα ήταν ποδοσφαιριστές της Αγγλίας.

Τόσο ο Ραχίμ Στέρλινγκ, όσο και ο Τζούντι Μπέλιγχαμ (την ώρα που έκανε προθέρμανση για να μπει στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο) έπεσαν θύματα ρατσιστικής επίθεσης στο 4-0 των “τριών λιονταριών” στην “Πούσκας Αρένα” και η UEFA θα κληθεί να τιμωρήσει για ακόμη μια φορά βάσει του οπτικοακουστικού υλικού τους Μαγιάρους.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, δέχθηκε… βροχή αντικειμένων από την εξέδρα των γηπεδούχων, ενώ άκουσε και κραυγές μαϊμούς. Πάντως, ο Γκρίλις φρόντισε να πικάρει τους “κάφρους”, παίρνοντας ένα ποτήρι που βρέθηκε πεταμένο και πίνοντας μπύρα μπροστά στην κερκίδα των Ούγγρων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η ρατσιστική συμπεριφορά έκανε τα αγγλικά ΜΜΕ να προβούν σε ιδιαιτέρως καυστικά σχόλια στις αναφορές τους για το ματς. Τα πρωτοσέλιδα μετά το 4-0 της Αγγλίας επί της Ουγγαρίας έχουν όλα τη λέξη ρατσισμός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις