Αθλητικά

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για Περπέρογλου

Το σίριαλ με το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στράτος Περπέρογλου οδεύει προς το τέλος του και οι πράσινοι ελπίζουν πως θα πει το ναι στην πρόταση που του έχουν κάνει.

Την αισιοδοξία ήρθαν να ενισχύσουν οι δηλώσεις του μάνατζερ του διεθνή άσου στην Sportday.

«Είμαστε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Νίκος Λότσος και συνέχισε: 

«Η ομάδα έχει καταθέσει στον παίκτη μια καλή πρόταση, αν και σίγουρα δεν είναι αυτή που είχαμε ζητήσει εξ αρχής. Είναι ένα θέμα που πιστεύω ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει τελειώσει το θέμα και θα ξέρουμε σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται ο Στράτος τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο παίκτης κοιτάζει όλες τις προτάσεις που έχει και εξετάζει και άλλα πράγματα πέραν του οικονομικού και θα αποφασίσει», κατέληξε ο μάνατζερ του Περπέρογλου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα