Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Δεν είχα καμία πρόθεση να τραυματίσω τον Νέντοβιτς»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Δεν είχα καμία πρόθεση να τραυματίσω τον Νέντοβιτς»
ΦΩΤΟ Intime

Θέση για τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς πήρε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που μάρκαρε τον Σέρβο στην εν λόγω φάση της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Λαύριο για την Basket League και ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει στον Σέρβο ενώ αναφέρθηκε και σε όσους καταφέρθηκαν εναντίον του. 

Ο παίκτης Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που αγωνίζεται ως δανεικός στο Λαύριο ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης που τέλειωσε με τον Νεμάνια Νέντοβτς να γυρίζει τον αστράγαλό του και να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση της ομάδας της Λαυρεωτικής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος γκαρντ του «τριφυλλιού» ήταν έξαλλος μετά το ματς κάνοντας σχετικές αναρτήσεις για το ανεπίτρεπτο του μαρκαρίσματός του στη εν λόγω φάση, ξεκαθαρίζοντας πάντως λίγο αργότερα ότι δεν θεωρεί πως έγινε από πρόθεση. Προσέθεσε δε πως όποιος το συνδέει με το γεγονός ό,τι ο Νικολαΐδης είναι παίκτης του Ολυμπιακού και το προσεχές ντέρμπι της Euroleague έπαιξε ρόλο στο να κινηθεί έτσι, τότε έχει «μηδενικό IQ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σήμερα (8/12) και ενώ ο Νικολαΐδης έγινε στόχος διαδικτυακών επιθέσεων, έκανε σχετική ανάρτηση που ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει τον Νέντοβιτς και ευχήθηκε στον παίκτη των «πράσινων» ταχεία ανάρρωση και περαστικά, αλλά και υγεία σε όσους του… ευχήθηκαν, υπονοοώντας τις ύβρεις και τις απειλές που δέχθηκε διαδικτυακά.
«Ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής, ουδέποτε μπορώ να διανοηθώ ότι εσκεμμένα θα προκαλούσα τραυματισμό, οποιουδήποτε συναθλητή μου.Είναι αυτονόητο ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά θα ήθελα να επισημάνω κάτι δημόσια.

Εύχομαι ειλικρινά περαστικά στον Νεμάνια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Για όλους όσοι μου ευχήθηκαν προσωπικά χθες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε έναν προς έναν, απλώς θα πω ότι εύχομαι μόνο υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο 19χρονος γκαρντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Nikolaidis (@anikolaidis5)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις