Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επικός πατέρας! Στην προπόνηση της κόρης του με… πτώσεις, τούμπες και χαμόγελο (video)

Επικός πατέρας! Στην προπόνηση της κόρης του με… πτώσεις, τούμπες και χαμόγελο  (video)

Μπορεί οι στιγμές που βιώνουμε να είναι δύσκολες, λόγω του κορονοϊού και του εγκλεισμού που τον… συνοδεύει, αλλά τα προφίλ που διατηρούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φρόντισαν ν μας φτιάξουν τη διάθεση με την «ιστορία» ενός πατέρα.

Είναι από τις φορές που ο γονιός στηρίζει το παιδί του με κάθε τρόπο, δίνοντας παράλληλα και έναν πολύ αστείο τόνο στην όλη προσπάθεια του. Ο συγκεκριμένος πατέρας προσπαθεί να δώσει το καλό παράδειγμα στην κόρη του ακολουθώντας το πρόγραμμα ασκήσεων που κάνει η ίδια, ως μελλοντική αθλήτρια της γυμναστικής.

Μονόζυγο, ισορροπία στη δοκός τούμπες, ο συγκεκριμένος κύριος δεν «μασάει» κι έστω και με την τρίτη προσπάθεια θα δείξει στο παιδί του πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν προσπαθήσει μέχρι να το καταφέρει, προσφέροντας του –και σε εμάς φυσικά- αστείες στιγμές.

Τα προφίλ που διατηρούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στα social media δανείστηκαν το συγκεκριμένο αστείο video, σε μια προσπάθεια να μας… φτιάξουν το κέφι, αλλά και για να μας καλέσουν να μείνουμε ενεργοί και δυνατοί αυτή την περίοδο.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις