Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Κορακάκης έχασε το μετάλλιο στην τελευταία βολή! Το μήνυμα της Άννας [pic]

Ο Κορακάκης έχασε το μετάλλιο στην τελευταία βολή! Το μήνυμα της Άννας [pic]
facebook.com/Dionisis.Korakakis1/

Την 4η θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σκοποβολής που διεξάγεται στη Νότια Κορέα πήρε ο Διονύσης Κορακάκης, αδερφός της Άννας Κορακάκη.

Ο Διονύσης Κορακάκης βρέθηκε μια… ανάσα από το βάθρο και το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής στη Νότια Κορέα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10μ..

Έχοντας επίδοση 577/600 (ατομικό ρεκόρ), ο Καρακάκης πέρασε 5ος στον τελικό του αγωνίσματος, εκεί όπου έχασε στην τελευταία σφαίρα το χάλκινο μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο, κατέκτησε ο Τσαουντάρι Σαουραμπί από την Ινδία με 245,5 βαθμούς και ακολούθησαν ο “οικοδεσπότης”, Λιμ Χοτζίν (243,1β) και ο -επίσης- Ινδός, Αρτζούν Σινγκ Τσεέμα με 218 βαθμούς.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγα 24ωρα η Άννα Κορακάκη πήρε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., κάτι που της έδωσε και το “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Λίγο μετά τον αγώνα του Διονύση Κορακάκη, η Άννα Κορακάκη εξέφρασε την υπερηφάνεια της για την προσπάθεια που έκανε ο αδερφός της.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις