Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σάκκαρη: Απόψε η νέα της “μάχη” στο US Open

Σάκκαρη: Απόψε η νέα της “μάχη” στο US Open
ΑΠΕ

Πράξη… δεύτερη για την Μαρία Σάκκαρη στο φετινό US Open, μετά τον “περίπατο” που είχε στον πρώτο γύρο του φημισμένου Grand Slam, κόντρα στην Τζιόρτζι.

Την έμπειρη, Σουάι Πενγκ αντιμετωπίζει απόψε η Μαρία Σάκκαρη στο αγώνα της για τον δεύτερο γύρο του US Open, συνάντηση που θα γίνει στο Court 5 (είναι το τρίτο ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, οπότε η έναρξη του δεν αναμένεται να γίνει πριν τις 22:00).

Τσιτσιπάς: Έξαλλος με τον διαιτητή! «Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι» video

Η 33χρονη πλέον Πενγκ, βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, μετά την παρουσία της στα ημιτελικά του Αμερικανικού τουρνουά το 2014, που είχε ως αποτέλεσμα την εκτόξευση της στο νο14 της κατάταξης της WTA.

Η Πενγκ βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά μέσω των προκριματικών, όπου και κέρδισε κατά σειρά τις Γκατό-Μοντικόν (2-1), Μακχέιλ (2-0) και Γκιμπς (2-1). Στον πρώτο γύρο, απέκλεισε με 2-0 (6-2, 7-6) σετ την Αμερικανίδα Βαρβάρα Λεπτσένκο (νο118).

Η Κινέζα τενίστρια δεν αποτελεί φόβητρο για την Σάκκαρη, που βρίσκεται στο νούμερο 29 της παγκόσμιας κατάταξης και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο αθλήτριες θα τεθούν αντιμέτωπες.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις