Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάκκαρη: “Λύγισε” και πάλι από το “Νο2” στον κόσμο!

Σάκκαρη: “Λύγισε” και πάλι από το “Νο2” στον κόσμο!
Reuters

Πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες η Μπάρτι “μπλόκαρε” την πορεία της Σάκκαρη στο τουρνουά του Σινσινάτι. Τώρα, η Αυστραλή τενίστρια (Νο 2 στον κόσμο) νίκησε και πάλι την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στον 3ο γύρο του US Open.

Δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στη φάση των “16” ενός Grand Slam. Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε τη… μάχη της κόντρα στην Άσλεϊ Μπάρτι, αλλά ηττήθηκε με 2-0 και αποχαιρέτησε το US Open.

H Σάκκαρη (νο 29 στην παγκόσμια κατάταξη) τα… έδωσε όλα απέναντι στο νούμερο 2 στον κόσμο αλλά γνώρισε τον αποκλεισμό από έναν ανώτερο αντίπαλο, χάνοντας με 7-5, 6-3, σε αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 26 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια τελείωσε το ματς με μόλις 54% στο πρώτο σερβίς και 38 αβίαστα λάθη. Έτσι, γνώρισε την ήττα από την Μπάρτι, όπως είχε γίνει και πριν από δύο εβδομάδες στα προημιτελικά του τουρνουά στο Σινσινάτι.

H Μπάρτι εξασφάλισε με την πρόκρισή της στη φάση των “16” του US Open την παραμονή της στο Top 3 και πλέον οι μόνες που μπορούν να την απειλήσουν για το Νο. 1 είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα και η Οσάκα (έχει ελπίδες μόνο αν κερδίσει ξανά το τρόπαιο). Η Αυστραλή θα αντιμετωπίσει μια εκ των Φέρο και Γουάνγκ.

https://twitter.com/usopen/status/1167514521835048960

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις