Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: “Ένιωθα λες και έπαιζα στην Αθήνα!” [pic]

Τσιτσιπάς: “Ένιωθα λες και έπαιζα στην Αθήνα!” [pic]
@rogerscup

Λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του “Rogers Cup”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τη στήριξη που του παρείχε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ελληνική κοινότητα του Τορόντο.

Να αναφέρουμε πως οι Έλληνες του Τορόντο στάθηκαν στο πλάι του Τσιτσιπά, στην προσπάθεια του στο “Rogers Cup” και μάλιστα του τραγούδησαν “happy birthday to you” πριν τον τελικό με τον Ράφα Ναδάλ.

https://twitter.com/TennisTV/status/1028741674636378112

https://twitter.com/rogerscup/status/1028689724029001728

Το μήνυμα του Τσιτσιπά στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook

“Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας το Rogers Cup και την πόλη του Τορόντο για όλη την αγάπη και την υποστήριξη αυτή την εβδομάδα. Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους στους χορηγούς και τους εθελοντές που έκαναν αυτό το πανέμορφο τουρνουά πράξη.

Συγκινημένος ο Τσιτσιπάς! «Η καλύτερη βδομάδα της ζωής μου – Δεν με έχουν υποδεχτεί πότε έτσι» – videos

Οι αναμνήσεις που είχα τις προηγούμενες οκτώ ημέρες εδώ στο Τορόντο είναι τόσο έντονες, εκτιμώ κάθε άνθρωπο προσωπικά που με έκανε να νιώθω σαν το σπίτι μου, μέσα και έξω από το κορτ. Η Ελληνική κοινότητα ήταν επίσης εκπληκτική και κάθε αγώνας που έπαιξα στο κεντρικό κορτ με έκανε να αισθάνομαι λες και αγωνίζομαι στην πόλη μου, την Αθήνα.

Η ‘κοινωνία του τένις’ χρειάζεται στιγμές σαν αυτές και ήμουν παραπάνω από χαρούμενος που προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου κάθε ημέρα που έβγαινα στο γήπεδο. Σας αγαπώ όλους, θα μου λείψεις Τορόντο!”

Παράλληλα, ο Τσιτσιπάς δεν ξέχασε να δώσει και τα συγχαρητήρια του στον Ράφα Ναδάλ, για την κατάκτηση του “Rogers Cup”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις