Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζόκοβιτς: Πήρε θέση για την “επίθεση” της Σερένα Γουίλιαμς στο διαιτητή!

Τζόκοβιτς: Πήρε θέση για την “επίθεση” της Σερένα Γουίλιαμς στο διαιτητή!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέφερε πως ο διαιτητής του τελικού των γυναικών στο US Open δεν θα έπρεπε να εξωθήσει την Σερένα Γουίλιαμς, αλλά του έδωσε και ελαφρυντικά!

Το ξέσπασμα της Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό των γυναικών του US Open συνεχίσει να απασχολεί τον… κόσμο του τένις. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το τρόπαιο στους άνδρες και θέλησε να σχολιάσει την “έκρηξη” της Αμερικανίδας εναντίον του διαιτητή Ράμος.

Τζόκοβιτς: Η αγκαλιά στον δακρυσμένο Ντελ Πότρο και το «This is Sparta»! video

“Ίσως ο διαιτητής δεν έπρεπε να εξωθήσει την Σερένα στα άκρα, ειδικά σε έναν τελικό Grand Slam. Άλλαξε την πορεία του αγώνα και μάλλον ήταν αχρείαστο. Όλοι είμαστε γεμάτοι συναισθήματα, ειδικά όταν μάχεσαι για ένα τρόπαιο Grand Slam.

Τιμωρήθηκε η Σερένα Γουίλιαμς! Πρόστιμο για την «επίθεση» στο διαιτητή – video

Οι άντρες και οι γυναίκες αντιμετωπίζονται με αυτόν ή τον άλλο τρόπο, ανάλογα με την περίσταση. Είναι δύσκολο να γενικεύεις καταστάσεις. Δεν βλέπω κάποια αξία στο να σχολιάσουμε το θέμα. Πρώτα από όλα αγαπώ την Σερένα. Την νιώθω πραγματικά. Είναι δύσκολο δεδομένο για έναν διαιτητή να το διαχειριστεί. Πρέπει να τον καταλάβουμε” ανέφερε ο Τζόκοβιτς μετά την νίκη του επί του Ντελ Πότρο.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις