Site icon NewsIT
13:28 Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

“Ανασκεύασε”! Ο Λίνεκερ άλλαξε την ατάκα του για τους Γερμανούς

Η απίστευτη ανατροπή της εθνικής Αγγλίας στη φιλική αναμέτρηση με τη Γερμανία στο Βερολίνο (από 2-0 σε 2-3) ενθουσίασε τον Γκάρι Λίνεκερ, που για χάρη των “λιονταριών” αποφάσισε να... παραφράσει τη “μυθική” του ατάκα.

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

“Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί”, αναφέρει η ατάκα του Λίνεκερ που έχει μείνει στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, μετά το εντυπωσιακό “διπλό” των Άγγλων ο παλαίμαχος άσος αποφάσισε να την τροποποιήσει: “Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί χαρίζουν ένα προβάδισμα δύο γκολ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version