Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Ρεβάνς ή… αντίο για Μπακς κόντρα στους Σέλτικς!

Αντετοκούνμπο: Ρεβάνς ή… αντίο για Μπακς κόντρα στους Σέλτικς!
ΦΩΤΟ Reuters

Ξημερώματα της Τετάρτης (03:00), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνεται ξανά στη “μάχη” κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, με τους Μιλγουόκι Μπακς να “καίγονται” πια για τη νίκη, ώστε να παραμείνουν “ζωντανοί” για την πρόκριση.

Με τους Σέλτικς να έχουν ήδη κάνει ένα break, οι Μπακς του Αντετοκούνμπο υποδέχονται ξανά την ομάδα της Βοστόνης στο Μιλγουόκι, με στόχο τη ρεβάνς και την ισοφάριση της σειράς των ημιτελικών στο NBA.

Τα “ελάφια” δεν έχουν πλέον περιθώρια για ήττα, αφού ένα ενδεχόμενο 2-0 από τους “Κέλτες” μέσα στην έδρα τους, θα σημάνει ουσιαστικά το τέλος της “μάχης”, παρότι η πρόκριση θα κριθεί στα τέσσερα παιχνίδια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις κόντρα στην εκπληκτική άμυνα του Χόρφορντ, που τον “μπλόκαρε” στο πρώτο ματς και ο ίδιος δήλωσε ότι θα πρέπει να παίξει πιο σκληρά στο συγκεκριμένο ματς, όπως του είπε και ο αδερφός του Θανάσης.

Η ομάδα του πάντως δεν θα έχει στη διάθεσή της ούτε για αυτό το ματς τον Μάλκομ Μπρόγκντον, ενώ αμφίβολος είναι και ο επίσης τραυματίας, Στέρλινγκ Μπράουν. Στον αντίποδα, εκτός παραμένει ο Σμαρτ, με νέα απώλεια τον Μπέινς, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει το δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων, μετά το διάστρεμμα στο πρώτο ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις