Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Γουστάρω να παίζω για την Ελλάδα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λατρεύει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ θα ηγηθεί των προσπαθειών της “γαλανόλευκης” και στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, με τον σταρ των Μπακς να εκφράζει την πεποίθηση του ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Όσα δήλωσε ο “Greek Freak” στη Media Day της Εθνικής Ελλάδας :

“Μακάρι να είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Πιστεύω θα πάμε μπροστά, θα βρούμε χημεία και θα πάμε καλύτερα. Είμαστε έτοιμοι κι ελπίζω να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Εμένα μου αρέσει να κατεβαίνω να παίζω με την Ελλάδα. Γουστάρω να παίζω για την Εθνική και να εκπροσωπώ την χώρα”.

 Για το εάν σκέφτεται το μετάλλιο: “Είναι ένα έξτρα κίνητρο. Θέλουμε να φέρουμε ένα μετάλλιο, θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα με τους Μπακς, αλλά είναι πιο σημαντικό να δώσουμε χαρά στη χώρα. Άμα κοιτάμε μπροστά και σκεφτόμαστε το καλό της ομάδας πιστεύω θα τα καταφέρουμε”.

Για το τουρνουά “Ακρόπολις”: “Για εμάς είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου και μέσα απ’ αυτή θα έρθουν όμορφα πράγματα. Μακάρι να έρθει ο κόσμος στο τουρνουά “Ακρόπολις” και να μας δώσει ένα boost ενόψει της συνέχειας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε