Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτο σενάριο για 23 ομάδες στην Premier League από τη νέα σεζόν

Απίστευτο σενάριο για 23 ομάδες στην Premier League από τη νέα σεζόν
ΦΩΤΟ Reuters

Σκέψεις για αύξηση των ομάδων στην Premier League από τη νέα σεζόν κάνει η διοργανώτρια αρχή, καθώς φαίνεται ότι το σενάριο της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος δεν έχει εγκαταλειφθεί εντελώς.

Ημερομηνίες για επιστροφή στις προπονήσεις και στα γήπεδα έχουν γίνει ήδη γνωστές από “διαρροές” όσον αφορά το πρωτάθλημα της Premier League, αλλά φαίνεται πως όλα είναι ακόμα στον… αέρα.

Σύμφωνα με σημερινό (1/5) δημοσίευμα της “Daily Mail”, η διοργανώτρια αρχή συνεχίζει να καταστρώνει πλάνο για το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής, στο οποίο μάλιστα δεν θα υπάρχουν υποβιβασμοί παρά μόνο προβιβασμοί από την δεύτερη κατηγορία.

Κορονοϊός: Με μάσκες οι παίκτες της Premier League – Τα 11 μέτρα για την επανέναρξη

Συνεπώς αυτό οδηγεί σε πρωτάθλημα 23 ομάδων την επόμενη σεζόν, με τις αγωνιστικές να αυξάνονται σε 44 από 38 και μία ομάδα να έχει…ρεπό κάθε αγωνιστική.

Φυσικά αυτό θα είναι πρωτοφανές αν συμβεί καθώς είθισται οι λίγκες ανά την Ευρώπη να κάνουν συνήθως λόγο για μείωση των ομάδων στις πρώτες κατηγορίες, ενώ με το Euro να διεξάγεται το καλοκαίρι το 2021, δημιουργείται ερώτημα για την κόπωση των παικτών, αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με το Κύπελλο Αγγλίας, το Λιγκ Καπ, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν εκεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις