Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αποκάλυψη Μπακογιάννη: «Έχω ζητήσει συνάντηση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή»

Αποκάλυψη Μπακογιάννη: «Έχω ζητήσει συνάντηση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή»
ΦΩΤΟ intime

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε στο δ.σ. του δήμου για το ζήτημα του Βοτανικού και τα γήπεδα του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, ότι έχει ζητήσει συνάντηση και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος ήταν οι δύο που ξεκίνησαν το όλο θέμα της Διπλής Ανάπλασης μετά από χρόνια, αλλά η απόφαση να χτιστεί το γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο, έφερε ένταση ανάμεσά τους και την παραίτηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την προεδρία του Ερασιτέχνη.

Μπακογιάννης για τον Βοτανικό: «Δουλεμένο έργο με σφιχτά χρονοδιαγράμματα»

Ο δήμαρχος της Αθήνας όμως, είχε τονίσει εξ αρχής ότι το δικό του πλάνο περιλαμβάνει λύσεις και για την ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού και στο πλαίσιο αυτό, αποκάλυψε ότι έχει ήδη ζητήσει και συνάντηση με την πλευρά της “πράσινης” ΚΑΕ για την ερχόμενη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

«Έχω ζητήσει συνάντηση με την ΚΑΕ για το μπάσκετ. Την Παρασκευή. Εμείς υπογράψαμε με τους φορείς της διπλής ανάπλασης, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντική και η ΚΑΕ και γι’ αυτό θα συναντηθούμε μαζί της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπακογιάννης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις