Αθλητικά

Αργεντινή: Ο Μαρτίνες και οι συμπαίκτες του επανέλαβαν τον προκλητικό πανηγυρισμό

Η Αργεντινή γιόρτασε την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναμά στο Μονουμεντάλ.

Ο Λιονέλ Μέσι έκλεψε την παράσταση με το ιστορικό γκολ του, ωστόσο τα φώτα τράβηξε και πάλι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής επανέλαβε τον γνωστό πια προκλητικό πανηγυρισμό του μόνο που αυτή τη φορά αντί για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα χρησιμοποίησε το παγκόσμιο κύπελλο.

Μαζί του είχε, μάλιστα, και παρέα. Συγκεκριμένα, δίπλα του βρέθηκαν οι Γκονζάλο Ροντρίγκες, Φράνκο Αρμάνι και Μάρκος Ακούνια, οι οποίοι έκαναν την ίδια κίνηση.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2