Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Τα δάκρυα και το ιστορικό φάουλ του Λιονέλ Μέσι στο Αργεντινή – Παναμάς

Λιονέλ Μέσι: Τα δάκρυα και το ιστορικό φάουλ του Λιονέλ Μέσι στο Αργεντινή – Παναμάς

Η Αργεντινή έδωσε το πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, επικρατώντας σε φιλική αναμέτρηση του Παναμά με 2-0 στο κατάμεστο Μονουμεντάλ, με τον Λιονέλ Μέσι να γράφει ιστορία.

Πριν την έναρξη του αγώνα, στήθηκε φιέστα για την κατάκτηση του Μουντιάλ, με τους οπαδούς της Αργεντινής να αποθεώνουν τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, το γήπεδο πήγε να “πέσει”, με τους παίκτες της Αργεντινής να είναι συγκινημένοι.

Εκτός από τον Λιονέλ Μέσι, τα δάκρυα του δεν μπορούσε να κρατήσει ούτε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μαρτίνες, ο οποίος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Αργεντινής στο Μουντιάλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Αργεντινή επικράτησε δύσκολα του Παναμά με 2-0. Το πρώτο γκολ των Αργεντινών πέτυχε ο Αλμάδα στο 78′, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» έγραψε  ιστορία, αφού με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89ο λεπτό, σημείωσε το γκολ Νο800 στην καριέρα του συνολικά σε Μπαρτσελόνα, Παρί και Εθνική Αργεντινής!

Πλέον ο Λιονέλ Μέσι μετράει 701 γκολ με Μπαρτσελόνα και Παρί και 99 γκολ με την φανέλα της Εθνική Αργεντινής, όντας ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που φτάνει τα 800 γκολ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις