Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Αρντά Τουράν: Η απατεώνισσα τραπεζικός στην Τουρκία του «έφαγε» σχεδόν 14 εκατομμύρια δολάρια

Αρντά Τουράν: Η απατεώνισσα τραπεζικός στην Τουρκία του «έφαγε» σχεδόν 14 εκατομμύρια δολάρια
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για την υπόθεση με τη διευθύντρια τράπεζας υποκαταστήματος της Denizbank, Σετσίλ Ερζάν, η οποία “έφαγε” εκατομμύρια δολάρια από δεκάδες πελάτες, μεταξύ αυτών και αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως ο Αρντά Τουράν

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχει δώσει στη δημοσιότητα η εισαγγελία για την υπόθεση που “πρωταγωνιστεί” στην ειδησεογραφία της Τουρκίας, ο Αρντά Τουράν έχει χάσει συνολικά 13.900.000 δολάρια, καθώς η Σετσίλ Ερζάν τον έπεισε ότι το υποτιθέμενο πρόγραμμα της τράπεζας μπορεί να του αποφέρει σημαντικά κέρδη από τόκους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.    

Μάλιστα, τα τουρκικά ΜΜΕ επικεντρώνονται στον διάσημο ποδοσφαιριστή, καθώς ανέκαθεν είχε το προφίλ του φανατικού μουσουλμάνους, μόνο που το Ισλάμ… απαγορεύει στους πιστούς να κερδίζουν χρήματα από τόκους. 

Στο “φως” έχουν έρθει και μηνύματα που έχει ανταλλάξει ο Αρντά Τουράν με την Σετσίλ Ερζάν, από την οποία ζητά πίσω τα λεφτά του, καθώς έχει περάσει ο καιρός και δεν έχει λάβει τα κέρδη που του είχε υποσχεθεί. 

“Τι θα πω εγώ τώρα στη γυναίκα μου; Για χάρη σου, πούλησα το οικόπεδο μου. Έχω να πληρώσω δάνεια, πιστωτική. Τι θα κάνω;”, της γράφει χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις