Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου: Οπαδοί των Βαυαρών θα προσπαθήσουν να μπουν στο Emirates, η απειλή των Λονδρέζων

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου: Οπαδοί των Βαυαρών θα προσπαθήσουν να μπουν στο Emirates, η απειλή των Λονδρέζων
reuters

Η Άρσεναλ υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (09.04.2024) την Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League. Μια αναμέτρηση

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου δεν έχουν δικαίωμα να παραβρεθούν στην έδρα της Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Champions League, αφού πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο κατά τη νίκη της με 3-0 στη Λάτσιο νωρίτερα αυτό το μήνα κι έτσι η ομάδα δέχθηκε σχετική τιμωρία (μαζί με πρόστιμο).

Κάποιοι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δεν “λύγισαν” από την τιμωρία της UEFA, αλλά και από το γεγονός πως η κερκίδα των φιλοξενουμένων θα παραμείνει κλειστή. Όπως αναφέρει το Sky Sport Γερμανίας, περίπου 250 οπαδοί των Βαυαρών θα βρίσκονται στο Λονδίνο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως κάποιοι από αυτούς έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο, ενώ κάποιοι άλλοι θα προσπαθήσουν να το αποκτήσουν στο γήπεδο.

Από τη μεριά τους, στην Άρσεναλ θέλουν να τηρήσουν τα πάντα, σχετικά με τα εισιτήρια και τον κόσμο που θα μπει στο γήπεδο. Όπως αναφέρεται από τους “κανονιέρηδες”, θα θα υπάρξει τιμωρία αποκλεισμού σε όποιον Άγγλο μεταπουλήσει κάποιο εισιτήριο σε φίλο της Μπάγερν Μονάχου.

 

Μέσα σε όλη την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει στις Αρχές οι απειλές του ISIS, στην Άρσεναλ θα πρέπει να ανησυχούν και για τους “απτόητους” οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις