Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αρσεναλ: Οργή οπαδών κατά Βενγκέρ! Υπόνοιες παραίτησης [pics]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γουέστ Μπρομ επικράτησε 3-1 της Αρσεναλ στο «Χόθορνς» και ο Βενγκέρ άφησε υπόνοιες παραίτησης. Αυτή η ήττα απομάκρυνε τους “κανονιέρηδες” ακόμη περισσότερο από την πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League.

Η Αρσεναλ δεν έχει απουσιάσει από τη διοργάνωση καμία φορά μετά  μετά τη σεζόν 1997-98).

Δύο γκολ του δεξιού μπακ, Κρεγκ Ντόσον, και ένα του Ρόμπσον-Κανού, που «έγραψε» το 2-1 ένα λεπτό μετά την εισόδό του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους, που εδραιώνονται στην οκτάδα.

Ο Αλέξις Σάντσες είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους «κανονιέρηδες», που είχαν δοκάρι με τον Γουέλμπεκ λίγο πριν δεχθούν το τρίτο γκολ. Να σημειωθεί ότι ο Πετρ Τσεχ αποχώρησε τραυματίας στο πόδι στο πρώτο ημίχρονο, αφήνοντας τη θέση του στον Οσπίνα.

Μετά το παιχνίδι ο 67χρονος Βενγκέρ, για τον οποίο έχουν ξεσπάσει πολλές διαμαρτυρίες, τόνισε ότι έχει αποφασίσει για το μέλλον του και σύντομα θα προχωρήσει σε ανακοίνωση.

Το Sky Sports ανέφερε πάντως ότι ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, ωστόσο η αινιγματική του δήλωση αργότερα και οι αντιδράσεις των οπαδών προβλημάτισαν.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Premier League:
Γουέστ Μπρομ-Αρσεναλ 3-1 (12΄, 75΄ Ντόσον, 55΄ Ρόμπσον-Κάνου – 15΄ Σάντσες)
Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ 17:00
Εβερτον-Χαλ 17:00
Στόουκ Σίτι-Τσέλσι 17:00
Σάντερλαντ-Μπέρνλι 17:00
Γουέστ Χαμ-Λέστερ 17:00
Μπόρνμουθ-Σουόνσι 19:30
Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Γ. 19/3
Τότεναμ-Σαουθάμπτον 19/3
Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 19/3

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε