Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ατζέντης Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου: «Μίλαν; Είναι στο ραντάρ πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων»

Ατζέντης Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου: «Μίλαν; Είναι στο ραντάρ πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων»

Ο μάνατζερ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, Πασχάλης Τουντούρης, παραδέχθηκε σε ιταλικό Μέσο πως ο διεθνής Έλληνας μέσος του Παναθηναϊκού είναι στο ραντάρ πολλών τοπ ευρωπαϊκών ομάδων, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η Μίλαν τσεκάρει την περίπτωση του.

Η Μίλαν σαρώνει την αγορά για να βρει νέους ταλαντούχους παίκτες και στη λίστα της βρίσκεται και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζερ του παίκτη κλήθηκε, μάλιστα, να απαντήσει στο κατά πόσο είναι προχωρημένες οι επαφές της Μίλαν με το τριφύλλι.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα “Calciomercato.it”, ο Πασχάλης Τουντούρηςυποστήριξε πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

“Ο Αλεξανδρόπουλος είναι μεγάλο ταλέντο, το καλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, και για αυτό είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στο ραντάρ πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η Μίλαν; Προτιμώ να μην αναφέρω ονόματα και αυτό γιατί αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος μόνο στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας.

Κάθε συζήτηση για το μέλλον του είναι πρώιμη αυτή τη στιγμή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις