Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άμεση αντίδραση Βασιλειάδη! Επιστολή σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τους τελικούς

ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ, ζητώντας επίσημη ενημέρωση για την κόντρα ανάμεσα στους διαιτητές και την ομοσπονδία.

Τα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της ΚΕΔ την Τετάρτη (30/5) και στη συνέχεια η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσα από την οποία ζητά την παρέμβαση του στο θέμα που έχει προκύψει με τους διαιτητές και την ΕΟΚ, αλλά και την παρουσία ξένων διαιτητών στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό, προκάλεσαν την αντίδραση της Κυβέρνησης.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε ειδική επιστολή στην ΕΟΚ και στον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας από την ομοσπονδία και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά τους διαιτητές που δεν βρίσκονται στους πίνακες της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Όλα αυτά μόλις δύο μέρες πριν την έναρξη των τελικών, μιας και την Κυριακή (3/6) έχει οριστεί ο πρώτος αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Η επιστολή

“Αξιότιμοι κύριοι,

Σας διαβιβάζεται η από 31.5.2018 επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει παράνομο αποκλεισμό διεθνών διαιτητών και μη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας σε απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. και παρακαλώ όπως υποβάλλετε άμεσα τις απόψεις σας επί των διαλαμβανομένων στη συνημμένη επιστολή. Σας καλώ να προβείτε σε άμεσες ενέργειες εφόσον χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ηρεμία στο άθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις