Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Στα άκρα η κόντρα Ολυμπιακού – Βασιλακόπουλου! Επιστολή Αγγελόπουλων σε Τσίπρα

Ολυμπιακός

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, “χοντραίνει”. Οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ έστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα και του ζητούν να παρέμβει στο θέμα που έχει προκύψει με την ομοσπονδία και τους ορισμένους διαιτητών.

Οι τόνοι ανεβαίνουν, λίγο πριν τον πρώτο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να τραβήξουν ακόμη περισσότερο το… σκοινί στην κόντρα τους με την ΕΟΚ του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Ο Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έστειλαν επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω της οποίας του ζητούν να παρέμβει στο θέμα που έχει προκύψει με τους ορισμούς των διαιτητών στους τελικούς της Α1, αλλά και για τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ, της ομοσπονδίας και του προέδρου της.

Τα όσα έγιναν την Τετάρτη (30/5) στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου υπήρξαν μηνύσεις από διαιτητές και παράγοντες, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή του ζητήματος που έχει προκύψει στον χώρο του μπάσκετ. Μένει να φάνει πόσα άλλα επεισόδια θα υπάρξουν, μετά και την επιστολή των Αγγελόπουλων στον Πρωθυπουργό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις