Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Το αινιγματικό tweet του Γιάννη!

Αντετοκούνμπο: Το αινιγματικό tweet του Γιάννη!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί πολλά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Εθνική Ελλάδας. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι υπάρχει πιθανότητα ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ να μην συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ.

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλά τις τελευταίες μέρες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο τουρνουά της Πάτρας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, έπαιξε στο φιλικό με το Μαυροβούνιο όχι όμως και σ’ αυτό με τη Σερβία, ενώ ταξίδεψε στην Κίνα για να κάνει guest εμφάνιση στο τουρνουά “Jump 10”, την ώρα που η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο Λονδίνο για φιλικά με τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο “Greek Freak”, λίγες ώρες πριν το δεύτερο φιλικό της “γαλανόλευκης” με τους Βρετανόυς, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο twitter. “Resurrection” έγραψε που σημαίνει “Ανάσταση”. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιο θέμα αναφέρεται ο Αντετοκούνμπο. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης θα επιστρέψει τη Δευτέρα στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί και πάλι στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του τουρνουά “Ακρόπολις”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις