Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Έπος! Μπήκε στη συνέντευξη Τύπου τραγουδώντας τον «Ροζ Πάνθηρα» – video

Αντετοκούνμπο: Έπος! Μπήκε στη συνέντευξη Τύπου τραγουδώντας τον «Ροζ Πάνθηρα» – video

Τρελά κέφια είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη δεύτερη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς για τα πλέι οφ του NBA. Εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, τραγουδώντας τον ήχο του Ροζ Πάνθηρα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέλυσε για δεύτερη σερί φορά των Πίστονς για τα πλέι οφ του NBA, με τους Μπακς να απέχουν πλέον δύο νίκες από τα ημιτελικά της Ανατολής.

Ο Έλληνας φόργουορντ, όπως ήταν φυσικό, είχε… κέφια μετά το τέλος του αγώνα, με τον “Greek Freak” να εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου φορώντας ροζ φόρμα και τραγουδώντας το θεματικό τραγούδι του «Ροζ Πάνθηρα».

Οι δημοσιογράφοι παραξενεύτηκαν και ο ίδιος τους συνέστησε να δουν την ταινία στο τέλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://twitter.com/SportsCenter/status/1118742334915719168

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε, βέβαια, και δηλώσεις. “Είναι θέμα θέλησης. Ήξερα πως θα γεμίσουν τη ρακέτα με κόσμο και θα προσπαθήσουν να ρίξουν παραπάνω παίκτες πάνω μου, γι’ αυτό προσπάθησα να έχω υπομονή. Ο Μπλέντσο μού είπε ‘συνέχισε να είσαι επιθετικός και θα βρεις το ρυθμό σου. Αυτό προσπάθησα να κάνω”, τόνισε ο 24χρονος φόργουορντ.

“Δουλεύω πολύ στο σουτ, είναι μέρος του παιχνιδιού μου πλέον και η ομάδα μου θέλει να το κάνω. Εκτελώ με αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως το πιο σημαντικό είναι ότι θα μου δώσουν αυτά τα σουτ και πρέπει να είμαι πνευματικά έτοιμος ότι θα τα πάρω και θα τα βάλω”, πρόσθεσε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις